Об'єктив Tamron 18-200mm F/3.5-6.3 Di II VC для Canon

Немає в наявності
Код товара 3317
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 5.00

Виробник
Модель 96004

ОПИС
Об'єктив Tamron 18-200mm F/3.5-6.3 Di II VC для Canon

Об'єктив Tamron 18-200mm F/3.5-6.3 Di II VC для Canon огляд:

Об'єктив 18–200 мм F3.5–6.3 Di II VC (модель B018) замінив у лінійці Tamron заслуженого ветерана AF 18–200 мм F3.5–6.3 XR Di II LD Aspherical [IF] MACRO (модель A14). За 10 років, що минули з початку продажу останнього, цей об'єктив став однією з найпопулярніших моделей Tamron. Новий об'єктив 18–200 мм VC має сучасну оптичну та механічну конструкцію, що дозволило забезпечити компактність та швидкодію. Завдяки системі стабілізації зображення об'єктив 18–200 мм VC гарантує чудову якість зображення та є найлегшим зум-об'єктивом у своєму класі. Під час створення цього універсального об'єктиву all-in-one, що відкриває нові можливості фотозйомки для користувачів цифрових дзеркальних камер, компанія Tamron спиралася на накопичений досвід та експертні знання у сфері виробництва потужних зум-об'єктивів.
Більше не потрібно змінювати об'єктиви - один об'єктив дозволяє вести зйомку з різними налаштуваннями: від ширококутного до телефотозйомки
Діапазон зумування від 18 до 200 мм (еквівалент 35-мм плівки: 28–310 мм) означає, що користувачеві більше не потрібно змінювати об'єктив навіть при переході від ширококутної зйомки в обмеженому просторі до телефотозйомки віддалених об'єктів. Цей об'єктив ідеально підійде для створення великих групових знімків, сімейних фотографій, портретів, пейзажів, знімків тварин та шкільних заходів і навіть для великої кулінарної зйомки (з відстані менше 0.5 м).
Висока портативність і маса менше 400 г - найлегший об'єктив у своєму класі
Охоплює діапазон фокусних відстаней від 18 до 200 мм та підтримує технологію Tamron VC (оптична стабілізація зображення), при цьому маса пристрою становить лише 400 г. Об'єктив 18–200 мм VC від Tamron відрізняється простотою використання. При його створенні основний акцент був зроблений на портативність і зручність. Користувачі оцінять чудовий баланс і зручність цього об'єктива навіть при використанні останніх моделей цифрових дзеркальних камер з матрицею APS-C.
Стабілізація зображення (VC) та автофокусування (AF), що ідеально доповнюють можливості цифрових дзеркальних камер нового покоління.
При зйомці з довгою витримкою в режимі телефото в умовах низького освітлення тремтіння камери відчутно позначається на якості знімків. Але завдяки системі VC компанії Tamron навіть фотографи-початківці зможуть створювати чудові знімки з великої відстані, в нічний час і в приміщеннях. Оскільки в цій моделі використовується модуль приводу автофокусу нової конструкції, яка оптимально інтегрує електромотор та зубчасту передачу, об'єктив фокусується набагато швидше та тихіше, ніж моделі зі звичайними електромоторами постійного струму.
Покращена якість зображення та мала вага
В оптичній конструкції об'єктива, що включає 16 елементів в 14 групах, використовується елемент з низькодисперсного скла, який зводить до мінімуму хроматичні аберації. Незважаючи на легкий і компактний механізм VC, нова універсальна модель Tamron пропонує виключно високі оптичні характеристики. Семипелюсткова діафрагма зберігає майже ідеально круглу форму навіть на два ступені нижче максимального значення, що дозволяє отримувати чудовий ефект боке з красиво розмитими джерелами світла природно круглої форми.
Відмінно підходить для щоденного використання
Для підвищення надійності та збільшення терміну служби в новому об'єктиві Tamron використовується вологозахищена конструкція, що допомагає захистити об'єктив від пошкоджень. Також у цьому об'єктиві реалізована функція Zoom Lock, що запобігає небажаному висуванню об'єктива при носінні камери з встановленим об'єктивом, спрямованим вниз.
Характеристики:
  • Фокусна відстань: 18-200 мм
  • Максимальне значення діафрагми f/3.5-6.3
  • Мінімальне значення діафрагми: f/22-40
  • Конструкція об'єктива (групи/елементи): 14/16
  • Кут огляду (діагональ): 75 ° 33 '- 7 ° 59 '
  • Кількість пелюсток діафрагми: 7
  • Мінімальна відстань фокусування: 0.49 м
  • Максимальний коефіцієнт збільшення: 1:4
  • Діаметр фільтра: 62 мм
  • Діаметр та довжина об'єктива: 75 x 94.1 мм
  • Аксесуари: Бленда та кришки об'єктива (передня та задня)
  • Вага: 400 г
  • Гарантія: 5 років

Всі товари в категорії

Об'єктиви

Об'єктиви
© 2020 FotoFox. All Rights Reserved.